ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Yavuz Başayar İlkokulu

Şehit Yavuz Başayar İlkokulu

ÖZEVLER MAHALLESİ 943.CADDE NO.29 YENİMAHALLE/ANKARA
Vizyon
Bilgi çağına uyumlu, çağdaş dünyadaki teknolojiyi izleyen,örnek alan ve geliştiren,Türk Milletinin değerlerini dünyaya taşıyan,insana ve çevreye saygılı,özgüveni tam olan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Cumhuriyeti´nin varlığının kıymetini bilen, önemini ve değerini kavrayan, Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı, bilgiye ulaşan ve onu kullanabilen, kendini tanıyan ve çevresine ifade edebilen, insan hak ve özgürlüklerine saygılı çevreye duyarlı, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştiren, eğitim ve öğretim standartlarına, çağın gereksinimlerine yanıt verecek düzeye getiren bir kurum olarak eğitim dünyasına örnek olmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Ders Başlama:9.00 Ders Bitiş:14.40
Doğalgaz-Kaloriferli
Ulaşım
Okulumuza Ulaşım; Ankara Metrosu ile "HASTANE" Durağında inerek(Onkoloji Hastanesi istikametinde) 5-10 dakika (500-750 m.) yürüyüş süresi uzaklıktadır. Yine ULUS yönünden MEZARLIK-YAHYALAR-YAKACIK- istikametine giden dolmuşlarla da ulaşım sağlanabilir.
Okulumuz Ankara İl Merkezine 5 km, Yenimahalle ilçesine 2 km uzaklıktadır.
Öğretmen:41 Memur:2 Öğrenci:834 Derslik:30